Η Εταιρεία μας

Καλώς ήρθατε στην Serco Foods!

Έχοντας εμπειρία 40 και πλέον  χρόνων στην επεξεργασία τομάτας και μέσα από προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε στον καταναλωτή προϊόντα τομάτας  με φρεσκάδα και άρωμα όμοια με την στιγμή της συγκομιδής! 

Διαλέγουμε  τις πιο φρέσκες, ώριμες και κατακόκκινες τομάτες και τις επεξεργαζόμαστε με τον σεβασμό που τους αξίζει έτσι ώστε να καταλήξουν στο τραπέζι σας διατηρώντας όλα τους τα αρώματα και την εξαιρετική τους  γεύση! Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% Φυσικά! Γεμάτα με άρωμα, γεύση , φρεσκάδα και με μεγάλη  περιεκτικότητα σε λυκοπένιο. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών ουσιών. 

Οι εγκαταστάσεις  και η παραγωγική διαδικασία της SERCO FOODS είναι πιστοποιημένες με το πρότυπο ISO 22000:2005, από το 2015 και χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την επίτευξη άριστης ποιότητας χωρίς συντηρητικά στα τελικά προϊόντα.

Η αυστηρή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό και  το πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο εξασφαλίζουν την σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

365 μέρες τον χρόνο φροντίζουμε για την διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών μας, τόσο στο χωράφι όσο και στην φάση της επεξεργασίας. Δεν σταματάμε μέχρι να είμαστε σίγουροι πως παρέχουμε στον καταναλωτή προϊόν υψηλών ποιοτικών χαρακτηρηστικών! 

Η Ιστορία μας
Για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας, παρασκευάζει 100% φυσικά προϊόντα τομάτας χρησιμοποιώντας εκλεκτές τομάτες από τον εύφορο κάμπο των Σερρών. Έχοντας τα δύο μας εργοστάσια στην καρδιά του Σερραϊκού κάμπου μας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούμε την καλλιέργεια της τομάτας σε όλες της τις φάσεις μέχρι και την παραλαβή της στα εργοστάσια μας με το άριστα καταρτισμένο επιτελείο των γεωπόνων μας. Έτσι εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα τομάτας για τα προϊόντα μας. Η μεγάλη μας εμπειρία μας παρέχει την βεβαιότητα πως μπορούμε να εγγυηθούμε ανεπιφύλακτα για την ποιότητα των προϊόντων μας. Με αφοσίωση και υπευθυνότητα συνεχίζουμε να παράγουμε 100% φυσικά προϊόντα τομάτας έχοντας ως στόχο μας την πλήρη ικανοποίηση του καταναλωτή. Η εταιρεία μας ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες διασφάλισης ποιότητας και είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 & ISO 9001 και αυτό μας κάνει ακόμα πιο περήφανους για τα προϊόντα μας. Πρόσφατα διευρύναμε τους ορίζοντες μας συνεργαζόμενοι με την εταιρεία Alinian Capital Group-USA, πάντοτε με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Έτσι, πέραν της Ευρώπης, Αυστραλίας και Αφρικής τοποθετούμε τα προϊόντα μας και στην Αμερικάνικη αγορά.
Το όραμα μας
Η Serco Foods είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανική εταιρία παράγοντας εκλεκτά, 100% φυσικά, προϊόντα τομάτας. Στόχος μας είναι η ακόμα μεγαλύτερη προώθηση των προϊόντων μας στην παγκόσμια αγορά, παράγοντας πρωτότυπες συνταγές για επαγγελματίες και προϊόντα gourmet. Οι εξαιρετικές Ελληνικές τομάτες που επεξεργαζόμαστε εγγυώνται την υπέροχη γεύση, την άριστη ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων μας.
Εταιρική κοινωνική ευθύνη
Η Serco Foods αναγνωρίζοντας την ευθύνη της απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία συμμορφώνεται με όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα στηρίζει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.
 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ

 

Έχοντας τα δύο μας εργοστάσια στην καρδιά του Σερραϊκού κάμπου
μας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούμε την καλλιέργεια της τομάτας σε όλες της τις φάσεις μέχρι
και την παραλαβή της στα εργοστάσια μας με το άριστα καταρτισμένο επιτελείο των γεωπόνων μας.
Έτσι εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα τομάτας για τα προϊόντα μας.

Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:
Διαβάστε μερικές κριτικές για τα προϊόντα μας
 • Ελένη 08 Αυγούστου - 2015
  Τα προϊόντα SERCO μου έλυσαν τα χέρια! Τα παιδιά μου τρώνε μέχρι και τα όσπρια με τον τοματοπολτό SERCO. Τα χρησιμοποιώ πια σε όλα μου τα φαγητά, από λαχανικά, γεμιστά μέχρι κοκκινιστά κρέατα!
  Main Menu Plataforma Steam ForoGuate ForoCarros
 • Ηλίας Chef 13 Σεπτεβρίου - 2015
  Σεφ – Προτείνω τα προϊόντα SERCO ως πρώτη ύλη σε κάθε κατάστημα με το οποίο συνεργάζομαι, καθώς πρόκειται για προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς και gourmet!
  Main Menu Plataforma Steam ForoGuate ForoCarros
 • Γιώργος,Πιτσαρία 27 Νοεμβρίου 2015
  Η σάλτσα τομάτας για πίτσα της SERCO έχει κάνει το τηλέφωνο του καταστήματός μου να μη σταματά! Η πίτσα μας απέκτησε μια ακόμη πιο ξεχωριστή και απολαυστική γεύση και αυτό το οφείλουμε στη SERCO!
  Main Menu Plataforma Steam ForoGuate ForoCarros